Aktuelt

Pressemeddelelser og nyheder fra Samn Forsyning

 

24-05-2018 

Persondatapolitik

For at kunne levere vand og aflede spildevandet er der vigtige personoplysninger, vi har behov for at behandle.

Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.

Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til os på mail@samn.dk - Mærk mailen "Persondata".

Læs her hele vores Persondatapolitik for Samn Forsyning ApS

 

24-05-2018

Samn Forsyning ApS har effektiviseret for næsten 10 mill. kr.

Nyt, fælles vandselskab har opnået store gevinster allerede i sit første leveår – og åbner dørene for nye samarbejdspartnere i fremtiden - læs hele pressemeddelelsen her.

 

18-04-2018

En gruppe forskere, embedsmænd og landmænd fra Kina har, som led i et 14 dages kursus ved SEGES, besøgt Horsens Centralrenseanlæg. Særlig interesse var der for udnyttelse af slam til gødningsformål. Et spændende besøg, hvor vi blev ekstra stolte af at drive et dansk velfungerende renseanlæg!

 

8-05-2018

Vi søger en erfaren lønbogholder/regnskabsassistent  - som har succes, når der proaktivt spottes og løses daglige opgaver, bidrages til en effektiv og velkoordineret hverdag gennem faglighed, forretningsforståelse og evne til at skabe stærke relationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Se stillingen her.

 

16-04-2018

Vi søger en elektriker til afdelingen for Spildevand - læs mere om stillingen her

 

9-02-2018

Vi søger en sekretær for ledelsen ved Samn Forsyning.

Er du den rette, tilbyder vi en hverdag med stor variation af opgaver, og med ansvaret for at sikre et højt serviceniveau. Læs mere om den nyoprettede stilling her - Stillingen er besat

Kontakt Samn Forsyning ApS

Samn Forsyning ApS
Alrøvej 11
8700  Horsens

 7626 8700
 mail@samn.dk

Følg os på LinkedIn

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 8:00 - 15:30
Fredag: 8:00 - 13:30

CVR/EAN