Aktuelt 2015

18-12-2015

Horsens Vand A/S søger ny Projektchef. Læs mere her

Stillingen indebærer meget spændende og afvekslende opgaver med fokus på kundeservice, miljøansvarlighed, effektivitet og kvalitet, samt partnerskab og innovation.

Med reference til den administrerende direktør er Projektchefen ansvarlig for projektafdelingens 13 medarbejdere, og et budget på knap 100 mio. kr., hvor faglighed og engagement er nøgleord.

Der kan være flere indgange til jobbet, men det forventes, at du har en akademisk baggrund, som f.eks. ingeniør eller anden relevant uddannelse.

Det er vigtigt, at du har ledelseserfaring fra en projektorganisation, og en bred indsigt i forsyningsbranchen.

Som person er du en synlig og stærk operativ leder, der har fokus på personaleledelse, procesoptimering og økonomistyring.

 

14-12-2015

Forbrugerrepræsentanten til bestyrelsen ved Horsens Vand A/S er fundet.

I alt 5 antal kandidater stillede op. Ove Steen Nielsen fik 39,47 % af stemmerne, og vil som forbrugervalgt repræsentant indgå på lige vilkår med de øvrige bestyrelsesmedlemmer. 

 

09-12-2015

Alt slam som afleveres på Horsens Vands centralrenseanlæg skal pr. 1. januar 2016 registreres i mængde og slamtype. Registreringen skal ske pr. SMS.

Der vil som noget nyt også blive opkrævet et enhedsgebyr pr. tømning.

For at få adgang til registrering med SMS skal du som tømningsentreprenør tilmelde virksomheden ordningen.

Læs mere om ordningen og tilmeldingen her


12-11-2015

Horsens Vand A/S får certifikat på det rene drikkevand

Horsens Vand A/S har nu fået bevis på, at virksomheden er god til at håndtere og levere drikkevand af høj kvalitet til kunderne.

Vandselskabet er netop blevet tildelt en ISO 22000-certificering fra DNV GL (Det Norske Veritas). ISO 22000 er den største standard inden for fødevaresikkerhed, og standarden er internationalt bredt anerkendt. Læs hele pressemeddelelsen her

 

11-11-2015

Forbrugervalg ved Horsens Vand A/S - Kend dine kandidater

Horsens Vand A/S har taget hul på selskabets andet forbrugervalg. I den forbindelse opfordrer de deres kunder til at stemme på den kandidat, som de mener, der skal være forbrugerrepræsentant ved Horsens Vand A/S´ bestyrelse. 

Følgende kandidater har valgt at lade sig opstille:

  • Jørn Christophersen
  • Carsten Ditlev Lauersen
  • Jens Nørskov Nielsen
  • Ove Steen Nielsen
  • Tommy Bachmann Svith

Nu er det kunderne som afgør valget.

 

26-10-2015

Kunder hos almene vandforsyninger og spildevandsforsyningsselskaber kan nu fremsende klager over forsyningerne til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. 

 

01-10-2015

5.a kom helt tæt på spildevandets hemmeligheder.....

Spildevand rummer masser af energi – det hørte 5.a fra Torstedskolen om, da de som et led i temaugerne RENE Uger besøgte Horsens Vand A/S

Læs mere her

 

30-09-2015

Horsens Vand A/S søger Ingeniør, Geolog eller lignende til Projektafdelingen.....

blandt andet til at trække de store linjer for udviklingen indenfor vandforsyningsområdet.

Læs mere her

 

07-09-2015

Horsens Vand A/S søger som barselsvikar en Regnskabsassistent til Økonomiafdelingen..... 


01-09-2015

Horsens Vand A/S søger Projektleder til Økonomiafdelingen.....

Horsens Vand A/S har ambitioner om at bibeholde pladsen blandt branchens bedste, og ønsker derfor at øge fokus på implementeringen af nye tiltag. I den forbindelse søger vi en økonomisk orienteret Projektleder for et år.

Læs mere her

  

18-08-2015

Rester af aluminium gør spildevandet i Horsens renere.....

Samarbejde mellem Horsens Vand A/S og produktionsvirksomheden A/S HAI Horsens er til gavn for begge parter – og for miljøet. Læs mere her

 

29-07-2015

Massiv regn over Horsens.....

Den samlede nedbørsmængder ved Horsens har været stor den seneste uge. To gange på fire døgn er der registreret skybrud. TV2 skriver følgende på deres hjemmeside.

På vores hjemmeside under Vand i Kælderen, kan du læse mere om, hvordan du skal forholde dig, hvis du får vand i kælderen.

 

08-07-2015

Nyt iltningsanlæg på Højballegårdværket.....

Horsens Vand A/S har moderniseret et af sine store vandværker – det giver renere drikkevand i mange år frem. Læs pressemeddelelsen her.

 

09-06-2015

Større effektivitet og ny viden præger Horsens Vand A/S.....

Horsens Vand A/S er en sund forretning, hvor der dagligt er fokus på innovation, miljø og rent drikkevand til kunderne.

Læs netop udsendte pressemeddelelse omkring årsberetningen for 2014 her

Hele årsberetningen kan læses her

 

04-06-2015

Ny fond skal gøre vand til det nye vind.....

For at skabe teknologispring og grønne arbejdspladser har vandsektoren oprettet en ny udviklingsfond. Vandvisionen er at fordoble den danske eksport af vandteknologi i 2025. 

Læs mere i pressemeddelelsen fra brancheorganisation DANVA her.

 

27-05-2015

Horsens Vand A/S har sat tal på udviklingen – og den er fortsat positiv.....

Horsens Vand A/S er en sund forretning, hvor der dagligt er fokus på miljø, innovation og rent drikkevand til forbrugerne. Vil du vide mere, kan du læse hele årsberetningen for 2014 her

 

19-05-2015

Er du også interesseret i at sikre rent drikkevand?.....

Går du på en gymnasial uddannelse og vil vide mere om vores vand, så har du i uge 28 mulighed for at tage på sommerskole på VIA University College i Horsens. Her kan du få en bred indsigt i hvordan ingeniører arbejder med grundvandsboringer, drikkevandsproduktion og mikrobiologiskeanalyser i laboratoriet.

Horsens Vand A/S støtter via brancheforeningen DANVA op omkring sommerskolen, som du kan læse meget mere om her.

 

07-05-2015

Søndag 10. maj står der oplevelser på spring i Horsens skove....

Skovene beskytter grundvandet mod forurening, blandt andet fordi skovbruget kun bruger lidt gødning og pesticider, set i forhold til landbruget. Jorden er dækket af planter hele tiden, og den bearbejdes ikke, når man ser bort fra plantningen og de første års bekæmpelse af ukrudt.

Læs mere om Skovens dag her

 

30-04-2015

Skattebetaling på vand fortsætter efter forlig....

Vandsektorens brancheorganisation, DANVA, ønsker miljøministeren tillykke med forliget om vandsektorloven men er bekymret for resultatet. Forliget påfører nemlig de store vandselskaber flere udgifter til mere bureaukrati og kan dermed svække deres mulighed for at understøtte teknologiudvikling. Desuden skal familier og virksomheder fortsat betale vandskat. Læs hele pressemeddelelsen udsendt fra brancheorganisationen DANVA her

 

28-04-2015

Vandet var i centrum til Forskningens Døgn på Campus Horsens....

Horsens Vand A/S deltog i Forskningens Døgn torsdag d. 23. april. Her kunne gymnasieelever vælge at deltage i tre forskellige workshops: ’Vand i Danmark’, ’Vand er ikke bare vand’ og ’Bamboo City’. I workshopsene var der fokus på den vigtige rolle vandsektoren spiller både sundhedsmæssigt og miljømæssigt. Læs mere om hvordan dagen forløb her

 

17-04-2015

Horsens Vand A/S søger ny Projektchef.....

Vi søger en ny Projektchef med tiltrædelse snarest muligt. Læs mere om stillingen her

 

13-04-2015

Horsens Vand A/S er repræsenteret til Forskningens Døgn 2015....

som er en landsdækkende forskningsfestival, der siden 2005 er blevet afholdt årligt.

Formålet med Forskningens Døgn er at øge opmærksomheden og vække interesse for forskning hos den danske befolkning og skabe forståelse for den betydning, som forskning har for vores samfund og hverdag. Læs mere her 

10-04-2015

På grund af travlhed i forbindelse med årsafregningen....

må man forvente en lidt længere svartid på indsendte mails. Vi tilstræber svar indenfor 14 arbejdsdage. Drejer det sig om mails vedr. ejerskifte kan man forvente en flytteafregning i løbet af maj eller juni måned. Du kan også prøve at søge svar på siden spørgsmål og svar.

 

18-03-2015

Pas på med sprøjtemidler hjemme i haven....

Rent drikkevand er ikke en selvfølge. Heller ikke for vore tipoldebørn. Derfor gælder det ikke mindst for haveejerne om at tænke sig godt om og undgå brugen af pesticider derhjemme. Især her om foråret, hvor også ukrudtet pibler frem i alle sprækker og hjørner. Læs vores netop udsendte pressemeddelelse i anledningen af VANDETS DAG d. 22. marts.

 

12-03-2015

Hjælp os med at beskytte dit grundvand - hver dag og resten af livet.... 

I anledningen af VANDETS DAG d. 22. marts har vi ved Horsens Vand A/S valgt at sætte fokus på beskyttelse af vores alle sammens grundvand. Læs mere her og få samtidig gode råd til hvordan du får en flot have uden gift.   

 

10-03-2015

Vand-kunder bliver stadigt mere tilfredse....

Kunderne hos Horsens Vand A/S hører til de mest tilfredse i landet – og det bliver hele tiden bedre.

Det er konklusionen på en stor brugertilfredshedsundersøgelse, som DANVA – der er de danske vandselskabers organisation – har gennemført, og som Horsens Vand A/S har deltaget i. Resultatet er meget opløftende, siger kundechef hos Horsens Vand A/S Mette Buch Pold:

Se hele pressemeddelelsen her

 

02-03-2015

Vi søger en energimedarbejder/projektleder til miljø- og procesafdelingen....

Har du erfaring med, og lyst til at arbejde med energioptimering, energiproduktion samt SRO anlæg, og motiveres du af fokus på optimering af processer, så er du måske vores nye kollega.

Læs mere om stillingen her

 

26-02-2015

Beskyttelse af det danske drikkevand....

"Danskerne kan generelt glæde sig over at kunne slukke tørsten i rent vand. Alligevel er der behov for en større indsats for at beskytte det danske drikkevand." Sådan skriver Horsens Folkeblad i denne uges Erhvervssektion. Læs hele artiklen her

Også DANVA, Dansk Vand- og Spildevandsforening, har i en for nylig udsendt pressemeddelelse taget emnet op. Her fremhæver de blandt andet, at målene for reduktion af landbrugets brug af sprøjtemidler ikke er nået. Læs hele artiklen her

 

05-02-2015

Horsens Vand A/S er landets mest effektive inden for vandforsyning....

"Horsens Vand er Danmarks mest effektive vandforsyningsselskab og formentlig inden længe også det mest effektive inden for spildevandsrensning." Sådan skriver Horsens Folkeblad i denne uges Erhvervssektion. Læs hele artiklen her 

03-02-2015

Vandpriser 2015 på interaktivt danmarkskort....

”Åbenhed er en af vandsektorens grundlæggende værdier. Derfor søger vi at gøre den ensartethed og forskellighed, der afspejler vandselskabernes vilkår, endnu mere transparent over for omverdenen,” siger næst-formand i DANVA, Ango Winther.

”DANVA ønsker med det grafiske overblik over vandprisen med tilhørende baggrundsinformationer desuden at sikre en korrekt og neutral fremstilling af forbrugernes betaling.”

Klik ind på DANVAs interaktive danmarkskort her og se vandpriser i hele Danmark. Man kan også finde ud af, hvor drikkevandet kommer fra og hvem, der renser spildevandet samt sikrer en mod oversvømmelser. Se pressemeddelelse fra DANVA vedrørende ovennævnte her.

 

29-01-2015

Ny kollega søges til driftsafdelingen, rent vand....

Vi søger en engageret kollega til driftsafdelingen, rent vand. 

Vi forestiller os, at du har følgende at kunne tilbyde:

 

  • En håndværksmæssig uddannelse
  • Praktisk erfaring fra VVS branchen eller lignende
  • Kendskab til it systemer på brugerniveau
  • Flair for teknik, gerne teknik på vandværker
  • Kendskab til, og gerne erfaring med SRO systemer

 

Læs mere om stillingen her.

27-01-2015

Afdragsordninger for håndtering af spildevand....

Folketinget har netop vedtaget en lov, der omhandler afdragsordninger ved påbud om forbedret spildevandsrensning samt drift og vedligeholdelse af anlæg til spildevandshåndtering. Loven træder i kraft den 1. februar og skal udmøntes i en bekendtgørelse. 
Se pressemeddelelse fra DANVA her.