Aktuelt 2016

14-12-2016

Nyt vandselskab i Odder og Horsens hedder Samn Forsyning

Fra nytår bliver drift og administration af spildevandet i Odder og Horsens Kommuner samt drikkevandet i en stor del af Horsens Kommune samlet i ét fælles ApS – og nu har barnet fået et navn: Samn Forsyning.

-Navnet afspejler, at vi fra nytår indgår i et nyt fællesskab; både med hinanden og med kunderne.

Læs hele pressemeddelelsen her

7-12-2016

Renset kølervæske fjerner kvælstof fra spildevandet

Horsens Vand A/S har stort udbytte af samarbejde med Avista Oil Danmark A/S.

Renset kølervæske har det seneste års tid sparet Horsens Vand A/S for mange penge, når spildevandet skal renses for kvælstof.

Det lyder måske mærkeligt i første omgang, men der er en god forklaring, siger projektleder Mille Hjorth Schausen. Læs hvorfor her

 

22-11-2016

Vand i tal 2016

Vandselskaberne er kendetegnet ved effektivitet, udvikling og værdiskabelse for samfund og kunder - såvel husholdninger som industri. Det viser vandsektorens nøgletal, der er samlet i ”Vand i tal 2016”. De danske vandselskaber, herunder Horsens Vand A/S, leverer deres kerneydelser til stabile priser, og samtidig understøtter de vækst nationalt og internationalt.

 

21-11-2016

Vi søger nye kollegaer

Vi søger i alt 3 nye Ingeniører. Læs mere her

02-11-2016

Odder og Horsens danner pr. 1. januar nyt fælles vandselskab....

Nu er det endeligt vedtaget. Drifts- og administrationsopgaver samles i ét selskab, som får ca. 90 ansatte og ca. 110.000 kunder fra første dag.

Læs mere om Odder Spildevand A/S på deres hjemmeside

Læs tidligere udsendt pressemeddelelse her


03-10-2016

Horsens Vand A/S i fuld gang med lokal klimatilpasning

Vi skal forberede os på mere ekstremt vejr med bl.a. voldsomme regnskyl. I Horsens er Horsens Vand A/S i fuld gang med klimatilpasninger, så effekterne af det mere ekstreme vejr bliver så skånsomme som muligt.

Læs mere i vedhæftede pressemeddelelse her.


28-09-2016


Skoleelever besøgte Højballegård vandværk som led i projektet RENE Uger

Rent drikkevand er ikke en selvfølge – heller ikke selv om Horsens har masser af det i undergrunden.

Det kunne 5.a fra Stensballeskolen ved selvsyn konstatere, da de onsdag var på besøg på Højballegårdværket nord for Egebjerg.

Læs pressemeddelelsen her


26-09-2016

Odder og Horsens vil danne nyt fælles vandselskab....

Drifts- og administrationsopgaver skal samles i ét selskab, som får ca. 90 ansatte og ca. 110.000 kunder fra første dag.

Læs mere om Odder Spildevand A/S på deres hjemmeside

Læs pressemeddelelsen her

 

13-09-2016

Velkommen....

Horsens Vand havde i starten af september fornøjelsen af at byde velkommen til Anders Christian Møller Andresen og Belinda Krag Rediin.

Anders skal som IT-Teamkoordinator, have det overordnede ansvar for den daglige håndtering af Horsens Vands eksterne og interne IT- og mobilsystemer.

Belinda er Ingeniør og skal have ansvaret for håndtering og udvikling af tilslutningssager, tekniske kundeforespørgsler, primært indenfor spildevand. Herudover skal hun også have ansvaret for tømningsordning, håndtering af høringssager, samt opgaver indenfor regulativer og lovgivning.

Begge hører til i Kundeafdelingen, som allerede nyder godt af deres nye kollegaer.

 

07-09-2016

Acontoregning på vej....

Vi sender årligt to acontoregninger og en årsopgørelse. 2. acontoregning er på vej og vil lande i din postkasse ultimo september. Den forfalder til betaling 5. oktober 2016.23-8-2016

Bliv klogere på vores branche.....

Læs seneste nyt i DANVAs medlemsblad danskVAND, som formidler alt nyt fra vand- og spildevandsbranchen. Specielt artiklen på side 38 er interessant "Innovation og miljø er en del af hverdagen hos Horsens Vand A/S" .

 


25-5-2016

Årsberetning, 2015

Innovation og miljø er en del af hverdagen hos Horsens Vand A/S. Den positive udvikling i Horsens Vand A/S fortsatte i 2015 – og vi har i årets løb styrket vores fokus på innovation og samarbejde med lokale virksomheder.

Det fremgår af årsberetningen for 2015 fra Horsens Vand A/S, og Adm. direktør Ole Texel ser da også positivt på udviklingen. Læs mere i netop udsendte pressemeddelelse her

 

Vi søger IT Teamkoordinator - (stillingen er besat)

 

 

Vi styrker os på IT-området, og søger en IT Teamkoordinator til bl.a.:

- IT styring og struktur
- Opdatering og vedligeholdelse af IT-strategi og politikker
- Udarbejdelse af IT servicekatalog på tværs af organisationen
- og meget mere, som du kan læse om her.

 

21-04-2016

Vi søger ny kollega til vores Kundeafdeling - (stillingen er besat)

Horsens Vand A/S har ambitioner om at bibeholde pladsen blandt branchens bedste, og ønsker at øge fokus på teknisk kunderådgivning. Derfor søger vi en engageret kundeorienteret ingeniør.

Læs stillingsannoncen her.

 

13-04-2016

Horsens Vand A/S bliver fortsat bedre til at rense spildevandet for fosfor og kvælstof.

Mindre fosfor og kvælstof i Horsens Fjord giver et renere vandmiljø – og bidrager til mere effektiv gødning i landbruget

Læs mere i seneste pressemeddelelse her.

 

12-04-2016

Ny Projektchef ved Horsens Vand A/S.

Ken Trabjerg Pedersen, Bygningsingeniør, 49 år, tiltrådte den 4. april som ny Projektchef ved Horsens Vand A/S. Ved Horsens Vand A/S skal Ken have fokus på fortsat udvikling af Horsens Vands Projektafdeling og være med til at fastholde Horsens Vand A/S som en af Danmarks førende forsyninger.

Ken kommer fra en stilling ved A-Consult i Skive, hvor han siden 2011 har været ansat som Direktør/Landechef indenfor salg og opførelse af betonelementtanke i Skandinavien. Forinden da var han ansat ved Verdo A/S som Divisionsdirektør med ansvar for det interne service selskab samt installationsforretningen.

Privat bor Ken i Galten og har 3 børn.

 

20-03-2016

Vi sender i disse uger 1. aconto regning ud, samt en årsopgørelse for 2015.

Har du brug for hjælp til at forstå din regning, læs mere her.

Vi har også samlet de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med afregning, læs mere her.

 

24-02-2016

På blot otte uger har Marta gjort en stor forskel

Virksomhedspraktik hos Horsens Vand A/S giver erfaring og kan åbne døre – og virksomheden får samtidig tilført nye kompetencer

Læs hele pressemeddelelsen omkring praktikanter her

 

22-02-2016

Horsens Vand A/S søger en medarbejder til afdelingen Spildevand transport. - (stillingen er besat)

Du kommer til at indgå i en afdeling bestående af 16 kollegaer, som sammen sørger for den daglige drift af spildevandssystemet i Horsens Kommune.

Læs mere om stillingen her02-02-2016

Horsens Vand A/S lancerer hurtig sms-besked til kunderne ved driftsforstyrrelser

- I tilfælde af en forurening, hvor vi konstaterer, at vandet ikke kan drikkes, sender vi i løbet af kort tid en sms til alle de kunder i området, hvor vi har registreret et mobilnummer.

Også ved aktuelle, og ganske ufarlige, driftsforstyrrelser som f.eks. manglende vand, brud på ledning og spuling af kloak, vil kunderne modtage en sms. Læs mere i netop udsendte pressemeddelelse, eller på hjemmesiden her

 

22-1-2016

Journalister fra den kinesiske millionby Chengdu besøgte Horsens Vand A/S

Borgere og myndigheder i Chengdu kan hente masser af ideer og viden om håndteringen af spildevand ved at skele til Horsens.

Det var en af de tydelige konklusioner, da 10 journalister fra Horsens’ kinesiske venskabsby Chengdu fredag besøgte Horsens Vand A/S på Alrøvej. Læs mere her 

Kontakt Samn Forsyning ApS

Samn Forsyning ApS
Alrøvej 11
8700  Horsens

 7626 8700
 mail@samn.dk

 Fo  Sikker mail - læs mere her

 

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 8:00 - 15:30
Fredag: 8:00 - 13:30

CVR/EAN

linkedinlogo  Følg os på Linkedin