Aktuelt 2018

12-12-2018

Klude i afløbet er et stigende problem i Odder og Horsens

Dorthe Baggesen, der er Driftsleder for Samn Forsynings renseanlæg i Odder og Horsens, har registreret et stigende problem: Pumperne i spildevandsnettet bliver stadigt oftere stoppet til af sammenfiltrede fiberklude o.l., og de kan kun renses på én måde: Manuelt.

Læs hvorfor her


05-12-2018

Tid til at aflæse vandmåleren

Fristen for at indberette til Samn Forsyning er 7. januar 2019, og Kundechef Anne Ellegaard understreger, at ansvaret for aflæsningen ligger hos den enkelte kunde. Men det er også i kundernes egen interesse at holde øje med vandforbruget.

-Det er en god måde at sikre sig, at der f.eks. ikke er en utæthed i rørene, hvor vandet siver ud til ingen verdens nytte. Hvis man ikke indberetter sin aflæsning i tide, bliver vi nødt til at anslå forbruget og beregne forbruget ud fra vores egen vurdering. Her må det være en klar fordel, at man kun betaler for det, man har brugt, siger kundechefen. Læs mere i den udsendte pressemeddelelse i forbindelse med årsaflæsningen her.


30-11-2018

Gamle kort dukker op på Horsens Renseanlæg

Begejstringen ville ingen ende tage, da medarbejdere i Procesafdelingen blev præsenteret for gamle tegninger fra 1972 af Horsens Centralrenseanlæg. Tegningerne modtog vi fra et dødsbo på Sjælland, hvor de efterladte var så søde at kontakte os inden tegninger røg ud. Meget er sket siden, hvilket var synligt på de tilsendte kort. 


15-11-2018

Samn Forsyning ApS har pr. 1. november ansat Jens Peder Wonsbeck Hansen som ny Driftschef. 

"Min primære opgave bliver ledelsen af de 50 dygtige medarbejdere, som hver især har en større viden om deres fagområde, end jeg har. Jeg skal ikke være specialist på hver enkelt sag, men koncentrere mig om, at de kan udnytte deres viden og erfaring bedst muligt. Hele aspektet med ledelse er meget vigtigt, siger han."


14-11-2018

Vandpartner, som Samn Forsyning er del af, har vundet Boligfonden Kubens Procespris ved Building Awards 2018!

Juryen begrunder tildelingen af prisen til Vandpartner i partnerskabets nytænkende og resultatorienterede partnerskabsmodel, som skaber større værdi og udvikler stærkere løsninger end ved traditionelt bygge- og anlægsarbejde. Samn Forsyning siger tak til de øvrige Vandpartnere for det gode, tillidsbaserede samarbejde, som nu er præmieret for sit skarpe fokus på processer og innovation.


01-11-2018

Omfattende screening af drikkevandet

Drikkevandet i Horsens Kommune har det godt. Det kan Samn Forsyning konstatere efter en omfattende screening af drikkevandet i de fire vandværker, selskabet har ansvaret for. Læs pressemeddelelse.


30-10-2018

Orbicon og Samn Forsyning har udviklet ny beregningsmodel

I samarbejde med Orbicon har vi udviklet og implementeret en innovativ beregningsmodel for Horsens by, der giver et nuanceret billede af afvandingen og understøtter nytænkningen omkring, hvordan vi afleder vandet og indretter vores byer med rekreative tiltag. Artiklen er første gang bragt i magasinet Teknik & Miljø. Læs den her


14-09-2018

Kan du jonglere med tal og har sans for kundeservice?

Vi søger en Fagansvarlig til vores Afregningsteam. Læs mere om den spændende stilling her. - Stillingen er besat

 

13-09-2018

Tilførslen af ilt kan reduceres kraftigt ved at optimere processen

På Højballegårdværket ved Horsens er iltforbruget reduceret til en fjerdedel. Det giver store besparelser allerede nu – og potentialet er stort

Læs hvordan her

29-08-2018

Dimensionerne er store på den byggeplads, der i daglig tale kaldes Kvickly-grunden i Horsens. Også under jorden. Her er Samn Forsyning ApS gået i gang med at lægge en stor spildevandsledning i jorden på den strækning, hvor den nye vej skal ligge. En ca. 150 meter lang ledning, hvor en yngre skoleklasse kunne stå oprejst inden i ledningen – den har nemlig en diameter på 1,6 meter.

Læs hele pressemeddelelsen her 

29-08-2018

Endnu et godt firma arrangement løb i aftes af stablen, da en god flok kollegaer var samlet til Beringstafetten i Horsens. Løb, gåtur, grillmad og godt selskab er altid en god kombination!  

Læs mere om Samn Forsyning som arbejdsplads her


07-08-2018

Fremtidens renseteknologi med ozon testes på Brædstrup Renseanlæg.

Et nyt test- og demonstrationsprojekt på Brædstrup renseanlæg skal dokumentere effekten af at fjerne medicinrester ved flerpunktsdosering med ozon på et centralt renseanlæg.

Læs hele artiklen på side 24 i seneste magasin fra Danva DANSKVAND

25-06-2018

Vi søger en Teknisk designer til en spændende stilling med fokus på anlægsprojekter og ledningsregistrering. Er det dig, eller en du kender, så læs mere her.  - Stillingen er besat

  


24-05-2018 

Persondatapolitik

For at kunne levere vand og aflede spildevandet er der vigtige personoplysninger, vi har behov for at behandle.

Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.

Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til os på mail@samn.dk - Mærk mailen "Persondata".

Læs her hele vores Persondatapolitik for Samn Forsyning ApS


24-05-2018

Samn Forsyning ApS har effektiviseret for næsten 10 mill. kr.

Nyt, fælles vandselskab har opnået store gevinster allerede i sit første leveår – og åbner dørene for nye samarbejdspartnere i fremtiden - læs hele pressemeddelelsen her.


18-04-2018

En gruppe forskere, embedsmænd og landmænd fra Kina har, som led i et 14 dages kursus ved SEGES, besøgt Horsens Centralrenseanlæg. Særlig interesse var der for udnyttelse af slam til gødningsformål. Et spændende besøg, hvor vi blev ekstra stolte af at drive et dansk velfungerende renseanlæg!


8-05-2018

Vi søger en erfaren lønbogholder/regnskabsassistent  - som har succes, når der proaktivt spottes og løses daglige opgaver, bidrages til en effektiv og velkoordineret hverdag gennem faglighed, forretningsforståelse og evne til at skabe stærke relationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Se stillingen her. - Stillingen er besat


16-04-2018

Vi søger en elektriker til afdelingen for Spildevand - læs mere om stillingen her - Stillingen er besat


9-02-2018

Vi søger en sekretær for ledelsen ved Samn Forsyning.

Er du den rette, tilbyder vi en hverdag med stor variation af opgaver, og med ansvaret for at sikre et højt serviceniveau. Læs mere om den nyoprettede stilling her - Stillingen er besat

Kontakt Samn Forsyning ApS

Samn Forsyning ApS
Alrøvej 11
8700  Horsens

 7626 8700
 mail@samn.dk

 Fo  Sikker mail - læs mere her

 

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 8:00 - 15:30
Fredag: 8:00 - 13:30

CVR/EAN

linkedinlogo  Følg os på Linkedin