Fagansvarlig for spildevandsprojekter

Vil du tage ansvar for miljøet, grundvandet og en tryg fremtid?

I Samn Forsyning har vi har travlt med en række større projekter, og vi mangler en stærk Fagansvarlig til vores Projektafdeling, der samtidig kan drive egne projekter.

I Samn stræber vi efter at være en attraktiv arbejdsplads gennem udvikling og samarbejde. Som Fagansvarlig får du en aktiv rolle i at præge gennemførelsen af vores projektportefølje i de kommende år.

Projektafdelingen består af 21 medarbejdere, som beskæftiger sig med planlægning og gennemførelse af projekter inden for regnvand, spildevand, byggemodninger, klima, LAR og drikkevand.

Du vil indgå i et team bestående af 8 projektledere, der arbejder med projektering, udbud, udførelse og tilsyn med vores projekter. Du vil få det overordnede teamansvar kombineret med ansvar for egne projekter. Det er vigtigt for os, at projekterne i teamet gennemføres succesfuldt og inden for aftalt tid, økonomi og kvalitet. 

Som Fagansvarlig vil du i samarbejde med Projektchefen og to andre Fagansvarlige være med til at sikre projektafdelingens løbende udvikling både fagligt og organisatorisk.

I dit daglige arbejde vil du bl.a. arbejde med:

  • Koordinering af ressourcer og opgaver på tværs af teamet.
  • Vidensdeling og faglig udvikling af teamet, herunder standardisering.
  • Projektledelse, projektering og udbud af egne projekter indenfor regn- og spildevand, byggemodninger, klima- og LAR-projekter.
  • Interessenthåndtering og kommunikation både internt og eksternt.
  • Bidrage til teknisk granskning.

Vi arbejder bl.a. i MicroStation, DanDasGraf, Microsoft office, DocuNote.
Der er tale om et job med stor variation, hvor der er behov for at have mange bolde i luften, og hvor man ikke altid kender dagen, før den er omme.

For at få succes i stillingen forventer vi, at du:

Har en relevant teknisk uddannelse fx ingeniør eller anden lignende uddannelse og har erfaring med gennemførelse af spildevandsprojekter. Herudover skal du:

• Være faglig velfunderet og have lysten til at lære nyt og lære fra dig
• Evne at arbejde selvstændigt, struktureret og med overblik
• Have erfaring med projektledelse og udbud
• Ønske at præge dagligdagen, og du motiverer og inspirerer kollegaer og samarbejdspartnere
• Have kendskab til at arbejde i CAD-programmer.

I Samn ønsker vi fortsat at kommunikere åbent og troværdigt. Derfor er det afgørende, at du kan kommunikere på let og forståelig vis.

Vi tilbyder:

Et ansvarsfuldt job med mange spændende udfordringer, hvor hverdagen er præget af travlhed, og omgangstonen er åben og uformel og med et godt arbejdsklima. Vi er en virksomhed, der er præget af et højt ambitions- og vidensniveau, og hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor du sammen med kompetente kollegaer vil få en vigtig rolle i forhold til gennemførelse af projekter og den faglige udvikling i Projektafdelingen.

Løn efter forhandling, inkl. pension samt sundhedsforsikring, personaleforening, flextid, frokostordning.
Du ansættes i henhold til gældende overenskomst mellem KL og din organisation.
 
Klar til at ansøge?

Så send din ansøgning og CV via rekrutteringsbureauet Mindbiz senest d. 26. april 2020. Vi vurderer ansøgningerne løbende og indkalder derfor også løbende kandidater til samtale.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Projektchef Marianne Randrup Rasmussen på tlf. 7626 8762 eller pr. mail: mrr@samn.dk.

 

 

Vi er Samn - mød os her

Send din ansøgning

Samn Forsyning ApS
Alrøvej 11
8700  Horsens

 7626 8700
 job@samn.dk

 Fo  Forrmular for sikker mail

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 8:00 - 15:30
Fredag: 8:00 - 13:30

CVR/EAN

Følg os på LinkedIn