Aktuelt 2020

Pressemeddelelser og nyheder fra Samn Forsyning

Find os også på LinkedIn linkedinlogo

 

24-03-2020

Samn Forsyning rækker kunder og samarbejdspartnere en hjælpende hånd

Knap 18 millioner kroner er på vej til Samn Forsynings samarbejdspartnere, som får deres fakturaer betalt tidligere end normalt. Hjælp til kunderne er også en mulighed.

Læs mere i denne pressemeddelelse

 

17-03-2020

Forsyningssikkerheden er i fokus hos Samn Forsyning

...men adgangsforhold er indskærpet, og hovedparten af de administrative medarbejdere arbejder hjemme fra for at undgå coronasmitte. Læs mere i netop udsendt pressemeddelelse.

 

 

12-03-2020

Skærpet forhold i forbindelse med Coronavirus 

Samn Forsyning har den 12. marts taget de nødvendige foranstaltninger i vores driftsafdeling og vores administration.

Vi har derfor skærpet adgangsforhold for eksterne og henviser til, at vi kontaktes pr. telefon på nummer 7626 8700 eller pr. mail mail@samn.dk.

Vi gør selvfølgelig alt for, at vores kunder mindst muligt mærker konsekvenserne af coronavirussen.

Læs mere her

 

03-03-2020

Kom til rundvisning på et af vores renseanlæg 

Samn Forsyning fejrer igen i år Vandets Dag d. 22. marts og inviterer til rundvisning på vores renseanlæg i Horsens og Odder. Læs mere her

 

26-02-2020

Dialogmøde med samarbejdspartnere

Dialog er vigtig!

Det fik både Samn Forsyning og de entreprenører der samarbejdes med øjnene op for, da vi onsdag havde inviteret til dialogmøde for at styrke samarbejdet. Næstformand for Samn Forsyning Andreas Boesen og projektchef Marianne Rasmussen bød velkommen og satte fra starten fokus på, at vi opererer i en kommune, hvor der er fuldt blus på projektarbejder inden for vand og spildevand, herunder byggemodninger, og når det går så stærkt, er det ekstra vigtigt at styrke dialogen.

Herefter var der lagt op til gruppearbejde med et anderledes tvist, da en dygtig tegner med øjne i nakken genskabte hele dialogen med flotte tegninger.

Med visuelle referater, notater fra gruppearbejdet og de mange andre gode input fra mødet, er grundlaget for et endnu bedre samarbejde sat i gang. Og vi er sikre på, at den styrkede dialog vil komme vores kunder i Horsens og Odder til gode, når projekterne først kører. Tak til alle som deltog!

 

17-02-2020

Kalkstabilisering ved projekt i Brædstrup

På Skovvejen i Brædstrup er vi i fuld gang med at separatkloakere. Ved udgravning til ledninger genanvendes jorden oftest til fyldning, og overskudsjord køres bort. Er det derimod lerholdigt jord, hvilket er tilfældet på Skovvejen i Brædstrup, kan det være vanskeligt at komprimere jorden efterfølgende. Som oftest vil man derfor fylde nyt sand i, men her har vi sammen med vores entreprenør benyttet os af kalkstabilisering.

Se hvordan her.

 

04-02-2020

Velkommen til vores nye kontorelev

Byd velkommen til vores nye kontorelev Sabrina Jessien Østergaard. Vi har glædet os til at Sabrina kom, og sendte hende her på dag 2 på en rundvisning på vores renseanlæg i Horsens. Den bedste introduktion til Samn Forsyning fås næppe, inden hun kaster sig i krig med kundebetjening, afregningsopgaver og andre spændende ting i Kunde- og økonomiafdelingen. Læs mere om hvordan det er at arbejde ved Samn Forsyning her

 

03-02-2020

Vi søger Projektingeniør til faglig tung Projektafdeling

Har du lyst til at være en del af vores Projektafdeling, som planlægger og gennemfører spændende og udfordrende projekter inden for klima- og spildevandsområdet? Læs mere her.

 

13-01-2020

Temadag arrangeret af KL og DANVA....

Endnu engang har vi bidraget til vidensdeling. Projektleder ved Samn Forsyning Christina Skipper Ravn havde på en temadag, arrangeret af KL og DANVA, et indlæg om "Regnvandsbassiner og udledningstilladelser". Christina kom bl.a. ind på de udfordringer og problematikker Forsyningerne kan stå med, når kommunerne stiller nye krav.

 

10-01-2020

Nye takster for 2020....

Læs dem her

 

Læs flere nyheder fra 2019 her

Aktuelle driftsforstyrrelser.....
Planlagt ledningsarbejde i dit område.....

Kontakt Samn Forsyning

 mail@samn.dk

 Fo  Sikker mail - læs mere her

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 8:00 - 15:30
Fredag: 8:00 - 13:30

CVR/EAN

linkedinlogo  Følg os på Linkedin