Aktuelt

Pressemeddelelser og nyheder fra Samn Forsyning

 

14-09-2018

Kan du jonglere med tal og har sans for kundeservice?

Vi søger en Fagansvarlig til vores Afregningsteam. Læs mere om den spændende stilling her.

 

13-09-2018

Tilførslen af ilt kan reduceres kraftigt ved at optimere processen

På Højballegårdværket ved Horsens er iltforbruget reduceret til en fjerdedel. Det giver store besparelser allerede nu – og potentialet er stort

Læs hvordan her

29-08-2018

Dimensionerne er store på den byggeplads, der i daglig tale kaldes Kvickly-grunden i Horsens. Også under jorden. Her er Samn Forsyning ApS gået i gang med at lægge en stor spildevandsledning i jorden på den strækning, hvor den nye vej skal ligge. En ca. 150 meter lang ledning, hvor en yngre skoleklasse kunne stå oprejst inden i ledningen – den har nemlig en diameter på 1,6 meter.

Læs hele pressemeddelelsen her 

29-08-2018

Endnu et godt firma arrangement løb i aftes af stablen, da en god flok kollegaer var samlet til Beringstafetten i Horsens. Løb, gåtur, grillmad og godt selskab er altid en god kombination!  

Læs mere om Samn Forsyning som arbejdsplads her

 

07-08-2018

Fremtidens renseteknologi med ozon testes på Brædstrup Renseanlæg.

Et nyt test- og demonstrationsprojekt på Brædstrup renseanlæg skal dokumentere effekten af at fjerne medicinrester ved flerpunktsdosering med ozon på et centralt renseanlæg.

Læs hele artiklen på side 24 i seneste magasin fra Danva DANSKVAND

25-06-2018

Vi søger en Teknisk designer til en spændende stilling med fokus på anlægsprojekter og ledningsregistrering. Er det dig, eller en du kender, så læs mere her.  - Stillingen er besat

  

 

24-05-2018 

Persondatapolitik

For at kunne levere vand og aflede spildevandet er der vigtige personoplysninger, vi har behov for at behandle.

Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.

Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til os på mail@samn.dk - Mærk mailen "Persondata".

Læs her hele vores Persondatapolitik for Samn Forsyning ApS

 

24-05-2018

Samn Forsyning ApS har effektiviseret for næsten 10 mill. kr.

Nyt, fælles vandselskab har opnået store gevinster allerede i sit første leveår – og åbner dørene for nye samarbejdspartnere i fremtiden - læs hele pressemeddelelsen her.

 

18-04-2018

En gruppe forskere, embedsmænd og landmænd fra Kina har, som led i et 14 dages kursus ved SEGES, besøgt Horsens Centralrenseanlæg. Særlig interesse var der for udnyttelse af slam til gødningsformål. Et spændende besøg, hvor vi blev ekstra stolte af at drive et dansk velfungerende renseanlæg!

 

8-05-2018

Vi søger en erfaren lønbogholder/regnskabsassistent  - som har succes, når der proaktivt spottes og løses daglige opgaver, bidrages til en effektiv og velkoordineret hverdag gennem faglighed, forretningsforståelse og evne til at skabe stærke relationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Se stillingen her. - Stillingen er besat

 

16-04-2018

Vi søger en elektriker til afdelingen for Spildevand - læs mere om stillingen her - Stillingen er besat

 

9-02-2018

Vi søger en sekretær for ledelsen ved Samn Forsyning.

Er du den rette, tilbyder vi en hverdag med stor variation af opgaver, og med ansvaret for at sikre et højt serviceniveau. Læs mere om den nyoprettede stilling her - Stillingen er besat

Kontakt Samn Forsyning ApS

Samn Forsyning ApS
Alrøvej 11
8700  Horsens

 7626 8700
 mail@samn.dk

Følg os på LinkedIn

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 8:00 - 15:30
Fredag: 8:00 - 13:30

CVR/EAN