Aktuelt

Pressemeddelelser og nyheder fra Samn Forsyning

 

04-06-2019

Samn Forsyning ApS fortsætter den gode udvikling

Niels Rosenberg, bestyrelsesformand i Samn Forsyning ApS og i Odder Spildevand A/S, udtaler, at der er stor tilfredshed med det fælles selskab. Forventningen om, at vi med Samn Forsyning kunne effektivisere hverdagen for begge selskaber og udnytte ressourcerne, bekræftes af seneste årsopgørelser for selskaberne, hvor driftsudgifterne i alle selskaberne ligger under budget.

Læs hele pressemeddelelsen her

 

21-05-2019

Indvielse af økologiens have i Odder

Ni spændende og integrerede demonstrationsanlæg på Lokal afledning af regnvand (LAR) er blevet indviet i Økologiens Have i Odder. Et projekt som er blevet til i form af et tæt samarbejde mellem Samn Forsyning, Danmarks Naturfrednings forening, Økologiens Have og en lang række frivillige entreprenører, leverandører og rådgivere, som alle var med til indvielsen.

Læs mere i pressemeddelelsen her

06-05-2019

IT-Projektleder søges

Dine arbejdsopgaver bliver projektledelse af tværgående IT projekter, hvilket omfatter at:

  • Du fungerer som bro mellem interne specialister, leverandører og forretningen
  • Du sikrer, at de udviklede løsninger er konkurrencedygtige og i tråd med strategi og fastsatte mål
  • Du kan tage en praktisk rolle for at drive vellykket levering af IT-løsninger
  • Du har kendskab til en række forretningsapplikationer og –områder
  • Du har flair for hurtigt at sætte dig ind i nye teknologier og applikationer
  • Du har gode kommunikationsevner og formidler IT nemt og forståeligt på alle niveauer

Læs mere her

 

02-05-2019

Sommeren 2018 satte spor på vandregning 

Badebassiner, urtehaver, blomster og græsplæner blev vandet ekstra meget sidste sommer, og det betød et væsentlig større vandforbrug end normalt. Samlet set steg vandforbruget for Samn Forsynings kunder i 2018 i gennemsnit 3 %, og en prognose for 2019 er også varm.

Læs resten af pressemeddelelsen her

 

04-04-2019

Vi søger forsyningsingeniør til projektafdelingen

Projektchef Ken Trabjerg Pedersen og Proceschef Michael Lind-Frandsen har været på Company dating  på VIA i Horsens og havde følgende stillingsopslag med sig - Se mere her

 

26-03-2019

Verdenspremiere på ny teknologi: Renseanlæg skal løse stigende dansk problem

Rester fra medicin er et stigende problem i det danske vandmiljø, og ny forskning peger på, at multiresistente bakterier kan spredes via spildevandet.

Det var baggrunden for, at Samn Forsyning i samarbejde med firmaet Suez Water A/S mandag åbnede for et helt ny test- og demonstrationsprojekt på Brædstrup Centralrenseanlæg, som skal fjerne medicinrester ved brug af ozon.

Læs mere om projektet her

 

25-03-2019

Åbent hus en succes for alle

Vi havde en dejlig Vandets dag i år, og er så taknemmelig for alle de omkring 250 som lagde vejen forbi Rugballegård vandværk i Horsens. Og ud fra folks respons fik alle besøgende en masse ud af, at vi åbnede op for vandværket. "Rigtig godt arrangement, med et vigtigt emne at sætte fokus på. Dejligt at vi måtte komme indenfor og se det vi drikker" fortalte en begejstret Marianne Jacobsen fra Horsens. Også rundturen ned i beskyttelsesrummet var for mange en oplevelse, plus at smage råvandet, som i sær de mindre med deres ansigtsudtryk fortalte, at det ikke smagte helt som det fra hanen.

 

06-03-2019

Åbent hus i forbindelse med Vandets dag....

Samn Forsyning inviterer i anledningen af Vandets dag d. 22. marts til Åbent hus på Rugballegård vandværk. Læs mere om arrangementet her

 

01-02-2019

Nye ansigter ved Samn Forsyning....

Vi har idag budt velkommen til Erik Falk, der er ansat som håndværker i vores drikkevandsteam, der står for ledningsprojekter, brud på ledninger, målerudskiftninger, kontrol af tilbageløbssikring samt opgaver på vores vandværker. I vores laboratorium er miljøtekniker Pernille Rosenberg startet, hvor opgaverne bl.a. lyder på prøver af spildevand, rent vand, slam og overvågning af analyseprogrammer.

 

14-01-2019

Vi er altid på udkig efter dygtige praktikanter....

-Miljøet – og hvordan vi påvirker det – har altid interesseret mig. Simone Maria Jeppesen var i efteråret i praktik ved Samn Forsyning og valgte Samn Forsying af 2 årsager. For det første fordi jeg ville få en stor variation i opgaverne, og for det andet kunne jeg mærke en rigtig god kemi ved samtalen. Begge dele er blevet bekræftet – der er ikke to dage, der er ens, og det er virkelig en arbejdsplads med godt humør og mange smil, siger Simone

Læs mere her

 

09-01-2019

Projektleder / Ingeniør søges til Projektafdelingen

Med reference til Projektchef Ken Trabjerg og i samarbejde med 17 dygtige kollegaer vil opgaverne være:

• Projektledelse af egen opgaveportefølje
• Projektering og udbud
• Kontakt med myndigheder og borgere

Læs mere her 

 

Læs flere nyheder fra 2018 her

Kontakt Samn Forsyning ApS

Samn Forsyning ApS
Alrøvej 11
8700  Horsens

 7626 8700
 mail@samn.dk

 Fo  Sikker mail - læs mere her

 

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 8:00 - 15:30
Fredag: 8:00 - 13:30

CVR/EAN

linkedinlogo  Følg os på Linkedin