Aktuelt 2020

Pressemeddelelser og nyheder fra Samn Forsyning

Find os også på LinkedIn linkedinlogo

 

17-02-2020

Kalkstabilisering ved projekt i Brædstrup

På Skovvejen i Brædstrup er vi i fuld gang med at separatkloakere. Ved udgravning til ledninger genanvendes jorden oftest til fyldning, og overskudsjord køres bort. Er det derimod lerholdigt jord, hvilket er tilfældet på Skovvejen i Brædstrup, kan det være vanskeligt at komprimere jorden efterfølgende. Som oftest vil man derfor fylde nyt sand i, men her har vi sammen med vores entreprenør benyttet os af kalkstabilisering.

Se hvordan her.

 

04-02-2020

Velkommen til vores nye kontorelev

Byd velkommen til vores nye kontorelev Sabrina Jessien Østergaard. Vi har glædet os til at Sabrina kom, og sendte hende her på dag 2 på en rundvisning på vores renseanlæg i Horsens. Den bedste introduktion til Samn Forsyning fås næppe, inden hun kaster sig i krig med kundebetjening, afregningsopgaver og andre spændende ting i Kunde- og økonomiafdelingen. Læs mere om hvordan det er at arbejde ved Samn Forsyning her

 

03-02-2020

Vi søger Projektingeniør til faglig tung Projektafdeling

Har du lyst til at være en del af vores Projektafdeling, som planlægger og gennemfører spændende og udfordrende projekter inden for klima- og spildevandsområdet? Læs mere her.

 

13-01-2020

Temadag arrangeret af KL og DANVA....

Endnu engang har vi bidraget til vidensdeling. Projektleder ved Samn Forsyning Christina Skipper Ravn havde på en temadag, arrangeret af KL og DANVA, et indlæg om "Regnvandsbassiner og udledningstilladelser". Christina kom bl.a. ind på de udfordringer og problematikker Forsyningerne kan stå med, når kommunerne stiller nye krav.

 

10-01-2020

Nye takster for 2020....

Læs dem her

 

Læs flere nyheder fra 2019 her

Aktuelle driftsforstyrrelser.....
Planlagt ledningsarbejde i dit område.....

Kontakt Samn Forsyning

 mail@samn.dk

 Fo  Sikker mail - læs mere her

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 8:00 - 15:30
Fredag: 8:00 - 13:30

CVR/EAN

linkedinlogo  Følg os på Linkedin