Indgangsparti ved samn forsyning på alrøvej
08.03.2021

Velkommen til vores nye hjemmeside,

hvor brugervenlighed og nemhed er i fokus. 

Vi er stolte over at præsentere vores nye hjemmeside, som byder på mere end et nyt design. Vi har nemlig arbejdet på, at gøre den nye hjemmeside enkel og brugervenlig, så du let og hurtigt kan finde det du søger. 

Vi har bl.a. samlet alle vores selvbetjeningsløsninger på en side og alt om Drikkevand og Spildevand for sig. Herudover har vi lavet et nyt område, som vi har kaldt Klima. Her sætter vi fokus på vores ansvar for klimaet, bl.a. ved at fortælle om nogle af de forskellige projekter vi har i gang og hvordan vi arbejder med FN´s Verdensmål. 

Vi har synliggjort, hvor du finder aktuelle driftsforstyrrelser og hvordan du ser, om der er et aktuelt anlægsprojekt i gang i dit område.

Vi har samlet de mest spurgte spørgsmål og svar, men skulle du alligevel opleve, at du ikke får svar på netop det, du søger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Den nye hjemmeside er nem at tilgå fra både pc, mobiltelefon og tablet, hvilket vi håber, vil gøre det lettere for vores kunder, samarbejdspartnere eller brugere at besøge www.samn.dk.

Vi håber, at du vil tage godt imod vores nye hjemmeside, men hvis du oplever, at der er noget, der ikke fungerer optimalt, så er du altid velkommen til at kontakte os med gode input.

Tak fordi du besøger www.samn.dk